Schoen- en sleutelservice Luc

Hoveniersbedrijf Schotense Tuinwerken

Van landscaping en tuinarchitectuur, een wekelijks tuinonderhoud of het eenmalig op punt stellen van uw groene hof, Schotense Tuinwerken is het hoveniersbedrijf dat u zoekt.

Tuinaanleg

Tuinaanleg gaat de sfeer van uw tuin bepalen. Wilt u een strakke moderne tuin, of liever een landelijk karakter? Schotense Tuinwerken helpt u met de volledige aanleg en inrichting van uw tuin op maat. We tekenen uw tuinplannen uit en zorgen voor de volledige uitvoering.

Uw eigenheid moet zich vertalen in de tuin. Samen bekijken we welke basiselementen passen in uw omgeving, van hagen over tuinhuizen tot waterpartijen. Elk onderdeel draagt zijn steentje bij tot het uitzicht en de sfeer van uw tuin.

Ecologisch denken is ook belangrijk en daarom werken wij mét en voor de natuur. Schotense Tuinwerken gebruikt zo veel mogelijk inheemse planten en organische meststoffen om de bodemgesteldheid te verbeteren en uw tuin beter bestand te maken tegen het weer. Met deze aanpak sparen we het milieu en creëren we een ecologisch paradijs met respect voor de natuur.

Misschien wilt u graag een stapje verder gaan? Vraag ons vrijblijvend advies. Wij werken nauw samen met gespecialiseerde partners zodat elke klus geklaard wordt.

Tuinarchitectuur

Wie droomt niet van een stukje natuurkunst aan huis? Een uniek pronkstuk met een creatief lijnenspel, harmonische kleuren, prachtige bloemen en sierlijke bomen. Dat stukje paradijs dat u verdient en waar u van droomt?

Onze gerenommeerde tuinarchitect staat gekend voor zijn inventieve en innoverende ontwerpen en heeft tal van tuinprojecten in België en Nederland tot een schitterend eindresultaat gebracht.

Samen met u werken we een tuinplan uit en geven u deskundig advies over de optimale plantenkeuze, materialen en de technische mogelijkheden.

Met de vakkundige uitvoering en afwerking van onze tuinexperten maken wij uw grootste tuinverlangens een werkelijkheid.

Benieuwd hoe we uw tuin kunnen omtoveren tot een prachtig oord van schoonheid en rust? Vraag ons vrijblijvend advies en we helpen u vooruit naar uw gedroomde tuinbestemming.

Boomverzorging

Bomen vormen een belangrijk onderdeel van uw tuin. Een mooie en gezonde boom zorgt voor een frisse toets, terwijl een zieke boom het uitzicht danig kan beïnvloeden.

Een goede zorg en behandeling is daarom belangrijk voor de conditie en levensduur van uw boom. Wij snoeien en onderhouden uw bomen op het juiste tijdstip en op de beste manier zodat ze in evenwicht blijven met de rest van uw tuin.

Onze expert komt ter plaatse kijken voor een eerste diagnose van de toestand vVan landscaping en tuinarchitectuur, een wekelijks tuinonderhoud of het eenmalig op punt stellen van uw groene hof, Schotense Tuinwerken is het hoveniersbedrijf dat u zoekt.

Aanleg van terrassen / opritten

Schotense Tuinwerken is gespecialiseerd in de aanleg van terrassen en opritten met klinkers. Wij leggen alle kleine en grote verhardingen aan die uw tuin compleet maken. Het is onze taak om dit optimaal te harmoniseren met de rest van de natuur in uw voor- of achtertuin.

Onze terrassen en opritten geven extra pit aan uw woning, en creëren verdelingen en gezellige hoeken die de brute grenzen tussen tuin en woning doen versmelten. Een betegelde verharding in de tuin, of een terras aan de woning, kan ook een ‘buitenkamer’ vormen waar u in alle rust kan werken of genieten. Bovendien maakt u daarmee optimaal gebruik van de ruimte die u buiten hebt, en kan u beter genieten van uw stukje natuur.

Een slechte aanleg van een oprit of terras kan u veel kopzorgen en extra kosten opleveren. Schotense Tuinwerken staat garant voor een afwerking in detail, en u kan vertrouwen op ons team van specialisten en partners.

Vraag ons vrijblijvend advies vandaag nog aan, en u bent op weg naar uw droomtuin.

Onderhoud en herstellingen aan rieten daken!

Schotense Tuinwerken breidt het gamma van haar service uit, en zorgt nu ook voor het vakkundige onderhoud van en herstellingen aan uw rieten dak.

Niet alleen behoudt uw dak hiermee een frisse uitstraling, het verlengt ook de levensduur en voorkomt het vroegtijdig verslijten.

Wilt u graag uw rieten dak weer zo goed als nieuw? Vraag bij ons een offerte aan!

Diversen

Het aanbod stopt hier niet. Schotense Tuinwerken biedt ook naast tuinwerk allerhande oplossingen op maat aan. Voor allerlei projecten kunt u bij ons terecht:

  • Winteronderhoud van uw parking: houd uw parking sneeuw- en ijsvrij

  • Ongediertebestrijding

  • Tuinadvies: wij geven totaaladvies over de volledige inrichting van uw tuin, van de schikking van uw planten tot het snoeien van uw haag

  • Ziektebestrijding van planten en bomen

  • Aanleg van sportvelden: we zaaien voetbalvelden in en zorgen voor het onderhoud

Elke taak die u ons bezorgt wordt uitgevoerd met de grootste zorg. Hebt u hierover raad nodig? Of nog een ander probleem?

Vraag vandaag nog ons advies en blijf beschermd tegen diverse ongemakken.

Schotense Tuinwerken is het hoveniersbedrijf dat u zoekt

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan, en ondervind snel wat we voor uw tuin kunnen betekenen!

Contacteer ons